LOADING CLOSE

A Rubenza Pharma 2005-ben alakult és ma már teljes körű marketing-, promóciós- és disztribúciós tevékenységet kínál egészségügyi partnereinek
a magyar- és részben a szlovák gyógyszerpiacon.

A termékforgalmazás mellett küldetésünknek tekintjük a korrekt és minél szélesebb körű tájékoztatást. Az általános ismeretterjesztés mellett, igyekszünk – honlapunk segítségével is – személyre szabott válaszokat adni a készítményeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre. A weboldalon található információkat orvos-szakértő segítségével készítjük. Tartalmainkat időről időre frissítjük, a témával összefüggő legújabb ismereteket közzé tesszük.
Mindenkihez szeretnénk szólni, jó ötlettel, hasznos tanáccsal, ha szükséges bátorítással.

Az egészségtudatosságra szeretnénk felhívni a figyelmet és arra, hogy a változtatás soha nem késő.

A döntés, a kezünkben van!

A Cefak 1948-ban alapított gyógyszeripari cég, mely sikeresen fejleszt, gyárt és forgalmaz világszerte, természetes anyagokból származó- növényi és ásványi eredetű készítményeket, homeopátiás gyógyszereket, nyomelemeket és vitaminokat – tartalmazó termékeket.

Ezek, többek között a szelénellátás biztosítására, az elhízás megelőzésére, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére alkalmazhatóak.

A Cefak termékek – könnyen megjegyezhető – Cefa előtaggal rendelkeznek. Hatékonyságukat vizsgálatok is bizonyítják, kevés mellékhatással rendelkeznek és jól tolerálhatóak. A homeopátiás gyógyszerek a test öngyógyító erejét segítik. Az étrend-kiegészítők az életünk több területén szolgálnak az egészség fenntartására.

Az összes Cefak terméket azonos minőségű gyógyszeripari minőségi előírásoknak megfelelően gyártják és tesztelik (GMP – Good Manufacturing Practice).

Ügyfeleink jóléte áll működésünk középpontjában. Független, közepes méretű vállalatként dolgozunk, mellérendelő hierarchiával, melynek részeként hangsúlyt fektetünk az alkalmazottak egyéni fejlődési lehetőségére. A Cefak sikerének része, alkalmazottainak körültekintő  elkötelezettsége.